Advies

Als onafhankelijk boomadviseur zijn allerhande vragen over bomen te beantwoorden, zoals vragen over soortkeuze, boombeheer en het begeleiden van uitvoeringstaken. Als boomeigenaar bent u verantwoordelijk voor eventuele schade berokkend door uw bomen. Het is aan u de taak om uw bomen veilig te houden! Een gedegen advies over hoe om te gaan met bomen is dan meer dan welkom.

Bij GT Bomen bent u hiervoor aan het juiste adres. Samen bekijken we wat het beste is voor u en uw bomen. We geven advies over onderhoud of veiligheid van een enkele boom of maken een beheersplan voor uw park, landgoed of bomenbestand. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij meedenken en meewerken in alle facetten van ondergronds en bovengronds boombeheer.

Coördinatie bij uitvoeringswerk

Boomadvies bij boombeheer, onderhoud en veiligheidAls adviesbureau zijn wij niet ingericht om uitvoerende werkzaamheden binnen de boomverzorging op te pakken. Door de jarenlange ervaring met het uitvoeringswerk, de begeleiding, de aansturing en de kennis van boombestekken, zijn wij erg goed in staat de coördinator te zijn tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Ook voor het opzetten en coördineren van meerjarige snoeiprojecten en boomveiligheidscontroles hebben wij de benodigde kennis en ervaring in huis. Daarnaast is het mogelijk deze kennis en ervaring in te zetten voor training, instructie en toolbox.

Boomadvies bij monumentale en veteranen bomen

Het uitvoeren van specifieke snoei bij monumentale en veteranen bomen is een vak apart. Kennis van hout, boommechanica en boombiologie is onmisbaar. Het onderhouden van monumentale bomen is onderdeel van ons dienstenpakket, waarbij diverse snoeimethodieken kunnen worden toegepast op basis van maatwerk per boom. We werken dan samen met hierin gespecialiseerde boomverzorgers. Voor het uitvoeren zijn de benodigde certificaten zoals European Treeworker en Boomveiligheidscontroleur up to date. Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het behoud van deze waardevolle bomen!

GT Bomen, uw adviseur bij boombeheer